johan gör saker.

fredag, mars 31, 2006
 
bitterheten lägger sig
nåja, en smula i alla fall. ett steg avslutat på projektarbetet som hänger likt mount everest över mina axlar. jag har en svag aning om att det är där all denna bitterhet och all brist på ork och engagemang stammar från. givetvis finns det fler anledningar. men det är den som lägger dödsstöten. nu är jag fri från detta gissel till tisdag, vilket känns skönt.

och imorgon är det charon. just nu är peppet på noll. men det kommer, var så säkra. tur att jag är smartare än vad jag verkar, annars hade jag knappast orkat fara.

jag agerar som om jag hade pengar. på måndag ska jag ha möte med henke och snacka om ett eventuellt sommarprojekt som verkligen vore helt underbart. om jag hade råd att genomföra det. jag agerar som om jag hade det.

jag och marcus ska skriva projektarbete om göteborgs metalscen. det blir jävligt intressant. vi ska fara dit, har vi tänkt, och intervjua alla jävlar vi hittar, och några fler. MEN samtidigt känner jag att tidigare nämnda MRS arbetet måste komma i första hand. arbetet som vrider om kniven...

...och jag tappar andan.

jonas förresten, jag är imponerad. på nåt sätt. nästan avundsjuk. på nåt sätt. du är killen hela dan. hela jävla dan.

måndag, mars 27, 2006
 
lw är visst tillbaka
det har gått ett tag då jag inte vart så peppad på winnerbäck. sedan vatten under broarna har jag inte varit så impad faktiskt. köpte samlingsskivan och fick en nytändning. i somras, när jag inte hade någon internetuppkoppling spenderade jag 270 spänn på att köpa sommarturnemp3orna hemma hos linus, med tanke på att bränna ut dem på CD. men det fick vi inte, och sen orkades det aldrig fixa detta. men nu laddade jag ner den tidigare under kvällen, och det är ju okej i och med att jag faktiskt betalat för låtarna. och då var det det där med den jävligt grymma versionen av "kom ihåg mig". jag trodde inte den kunde vara bättre än den var på cd2 av "live - för dig", men ackackack så fel man kan ha. jaja, grattis mig då, som kanske fått upp lite pepp igen. kanske lite pepp överhuvudtaget?

annars hatar jag allt, och spyr på alla. jag är less på skiten.

jag är less på mig själv och min kreativa blockad som endast lyckas generera skolarbeten jag skulle ha skämts för när jag gick i högstadiet. och man kan ju tycka att jag borde utvecklats en smula som skribent sedan dess. men det verkar inte så. istället är jag som vilken slacker som helst. och det är trist. nu får det fan vara nog.

jag har några kjellvanderbilder liggandes på datorn som väntar på att hitta ut på internet men, tro't eller ej - jag orkar inte.

fredag, mars 24, 2006
 
terror i studio

vi var i studion med terrortory tisdag och onsdag (och lite torsdag), det var så roligt som ni ser på bilden ovan. precis så kul var det!

och dessutom blev det bra!

lördag, mars 18, 2006
 
melodifestivalen är inte så bra
jag sitter hellre här, och lägger upp bilder från gårdagens aktiviteter.

the trams hade ju releasefest/spelning på traversen och den gyllene brygden flödade.fler bilder på bandet finns under musikfoton. bandet har blivit betydligt bättre än när jag såg dem senast. det låter faktiskt som att de spelar tillsammans nu, och det är ju himla bra. det faktum att låtarna är bra blir så mycket tydligare.

det var ju inte bara musik. det var folk också. bland annat, henke:


torsdag, mars 16, 2006
 
april blir intensiv
tänk så fort det kan gå att inse att man kommer att vara extremt pank ännu en månad. förmodligen två, då april kommer att kräva ytterligare tillskott till kassan. så här ser det nämligen ut:

25:e mars - Christian Kjellvander på Pinkerton. 150:-
1:a april - Charon i Piteå. 120:- + resa.
20:e april - Anna och Idde på Pinkerton. 120:-
21:a april - Dismember på Pinkerton. 130:-
28:e april - Dark Tranquillity + Evergrey i Umeå. 275:- + resa

summa summarum - 795:- + resa. inte helkul för börsen, däremot helkul för Johan.

och jag vet att mars inte är en del av april, men det får bli så ändå. det är ju på samma penningmånad. och visst, 28:e april är på nästa penningmånad, men det måste ju köpas förköp där. kan inte missa DT och evergrey, faktiskt.

smått fantastiskt så det kan gå ibland.

onsdag, mars 15, 2006
 
david sandström...
...och ett första staplande steg mot elitserien.

4-2 för leksand alltså. vad kan man säga? stark tredjeperiod verkar det ha varit från AIKs sida, men å andra sidan så kan jag bara dra mig till minnes ett tillfälle då en bra period räckt för att vinna en hockeymatch. en viss 6-5 seger för tre kronor mot finland.

men, ärligt talat, 4-2 borta mot leksand är ett bra resultat. vad som däremot är lite trist för AIKs del är väl bofors skräll mot södertälje med 3-4 borta. i sudden förvisso - men fler poäng än vad AIK fick med sig.

david sandström, å andra sidan, han var trevlig att lyssna på. och skägget är så sakteliga på väg tillbaka, det är bra säger jag.

bilder av kvällens spelning finns att beskåda här.

tack för ikväll!

 
mer foton + charon
slå upp champagnen bröder och systrar, här ska det firas! äntligen har jag uppdaterat med nya foton. inte musikrelaterade denna gång, nej nu är det mer av den vanliga sorten. titta där till höger.

och vänta, drick inte upp ännu, vi har mer att fira! charon ska till piteå och spela. fy fan för den jävla lede så king! om ni aldrig hört charon så tycker jag att ni ska ändra på detta. http://www.charon.fi/ för den som inte är rädd att utöka sin skivsamling. 1:a april är det dags - och efter det är chansen stor att det kommer nya livebilder här. kanske redan om några dagar. jag är sugen på att se david sandström ikväll, men vi ska repa med monolit, måste bestämma mig.

ja jävlar. charon alltså! sitter i nuläget och laddar med alla skivor på skrivbordet till vänster om mig. jag är nu inne på låt nr 19 av 54. jag längtar.

dagens låt/ar: Charon - Morrow / Charon - Worthless / Charon - Craving / Charon - Unbreak, unchain / Charon - Bullet

tisdag, mars 14, 2006
 
roligt roligt!
http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm är nog det roligaste jag sett i flashväg sedan jag var i stockholm hos jonas och vi låg på golvet och nästan kräktes av skratt.

jag undrar dock om ovanstående länk varit lika rolig ifall det inte varit herr Georg Dubbelve Buske. jag misstänker att så inte varit fallet.

nåväl. givetvis inget nytt under solen sedan förra posten. men jag kan inviga er som inte vet det om det senaste tillskottet i familjen: jag har fått låna svärfars gitarr, och den äger din mamma. se bara:

jag har nu putsat upp denna skönhet och givit den nytt liv (eller nya strängar).. å ja. man kan bara vara glad.

jag menar, kolla igen: 
till slut
det tog ett tag, visst.
men nu har jag en sån här jävel jag också.

fast ska sanningen fram så hade jag en sån här redan vid 2000. adressen var www.suns3t.com - om någon minns. fast då satt jag och knackade kod varje gång jag skulle uppdatera. och då hette det inte blog, heller. det hette dagbok - om någon minns.

well, den är fortfarande under någon slags konstruktion. i och med att jag inte hängt med i kodknackandets konster så fattar jag inte så mycket av vissa saker längre. och ärligt talat - orkar jag bry mig?

mycket nöje.

 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.