johan gör saker.

onsdag, maj 31, 2006
 
mycket att göra
men det börjar ge sig nu. allt är som klart, bara inte inlämnat/redovisat. det enda som är kvar att skriva är en studiesammanfattning på två sidor. det borde gå bra att göra ganska fort. men samtidigt har jag lite ångest över det. men det löser sig.

sista föreläsningen imorgon, sen är det sommarlov och då börjar jag jobba hos mamma direkt. men det blir skönt. jag ska bli brunbränd och stark som ett A4-ark, dvs 74 gånger brunare och starkare än jag är nu. jag har tänkt cykla dit ut varje dag det är cykelvänligt väder. det borde väl generera någon slags kondition, med de jävla backarna där ute?

jag är duktig och diskar och dammsugar hemma. undrar om det är någon slags kompensation för att jag inte kommer dra in några pengar i sommar. psykologen inom mig säger att så är fallet. så när jag kommer hem har jag tänkt att städa toan också.

jag spelar en hel del fifa också, peppar inför VM. faaan vad jag längtar. trots att jag tycker både nhl och god of war är roligare spel att spela så blir det fotboll, måste vara vädret. jag vill spela fotboll på riktigt också. får dra ihop nånting om jag blir ambitiös.

jag vill köpa en ny mobil.
jag vill köpa en ny dator.
jag vill köpa otaliga tv-spel.
jag vill köpa kläder.
jag vill köpa skor.

jag vill inte vara fattig.

måndag, maj 22, 2006
 
världens bästa hockeysäsong
den börjar närma sig sitt slut. det är bara det som händer på andra sidan det stora vattnet kvar att bry sig om, och ärligt talat orkar jag inte längre bry mig om det heller.

os-guld, sverige.
vm-guld, sverige.
elitserien, AIK.

världens bästa jävla hockeysäsong!!! att jag dessutom går omkring och smyghåller på FBK gör ju inte saken sämre, direkt. tvärtom!

nåväl, tillbaks till verkligheten. idag har jag en redovisning. men det börjar kännas som att man har lite kontroll i alla fall, och det är positivt. får väl se hur det känns nästa vecka, den sista veckan.

nu: frukost och tandborstning.

lördag, maj 20, 2006
 
lördag i skellefteå
ok, onsdag är några dagar sedan. men man har varit trött och så. man blir ju det ibland. särskilt när man varit borta ett tag.

nåväl, mina damer och herrar. var ska man börja? i onsdags såg jag championsleaguefinalen med mikael stanne. det var trevligt. han gillade inte sport dock, så det kändes lite sådär att man tvingade honom att vara där. fast tvingade var det ju ingen som gjorde. han bjöd oss på fest som är ikväll, men jag är som sagt i skellefteå. varför? ingen vet. vidare gjorde vi i torsdags en intervju med edward på motor som för en sisådär 17 år sedan var edward på valvet, spelställe som då fanns i gbg.

sen åkte vi mot uppsala, fick tacos, såg teve, somnade, åkte till arlanda, flög, åkte till skellefteå, träffade erika och hennes lilloskar, åt tacopaj, gick till skolan, var dålig, gick till obs, fick skjuts hem, åt fläsk, gjorde ingenting, duschade, lagade mat, kramades, gick på pinkerton, såg blacklightco och henry chapman (bildbevis finns under musikfoton), gick hem och sov. vaknade och här är vi nu.

bilder från gbg kommer i framtiden. nu ska jag jobba skola.

onsdag, maj 17, 2006
 
onsdag i göteborg
hej igen.

igår var vi i Hyssna, ca 4-5 mil utanför götet. där träffade vi Fredrik Nordström som driver Studio Fredman. det var jävla fränt. han var mycket trevlig.

nu ska vi snart träffa Mikael Stanne från Dark Tranquillity. jag är lite pirrig i magen, det är ändå lite idolvarning för min del. men det går nog bra, jag har en tendens att komma över såna saker rätt så fort.

Marcus är jätteallergisk, det är lite synd om honom. eller lite, väldigt synd.

söndag, maj 14, 2006
 
första dagen i göteborg
fast vi är bara i uppsala än så länge.

resan gick smärtfritt, bortsett från lite kramp i diverse kroppsdelar pga många timmar i bil. vi åt god lunch på dyr vägkrog och sen fick vi mackor och fruktsallad när vi landade i uppsala. klockrent.

imorgon bilar vi vidare till göteborg, då börjar allvaret.

måndag, maj 01, 2006
 
det är över nu
28 april markera slutet på en konsertera. Dark Tranquillity fick bli det sista bandet under april, och vilket avslut! satan vad rövsparkande må jag säga. tog lite bilder med linus w800, och kvaliteten är därefter, men ändock. jag gillar det litegrann, ser lite VHS ut och det är ju sådär härligt old-school.jag har äntligen orkat fixa upp lite bilder från äldre grejer - klicka på musikfoto i högerspalten och se om ni finner något av intresse.

ytterligare ett monolitgig är lagt till handlingarna, inför ca 7 personer på mullberget. det var intressant på många sätt. men kul på några också. kul att göra såna där helt onödiga gig. fast det var ändå några som betalat dyra 40 pix för att se oss, och då är det ju dumt att göra dem besvikna. vilket jag inte tror att vi gjorde. spektaklet finns tydligen videofilmat så vi får väl se vaffan vi höll på med. detta utspelades tidig valborgsmässoafton. bilden nedan föreställer mig och crille under spelningen vi höll förra helgen. icke att förvirra.därefter spenderade jag valborgs i soffan hemma. det var skönt, jag har flängt så mycket den senaste tiden så det var härligt att bara vara hemma. jag och emmah såg film, a history of violence, den var bra. inte jättebra men bättre än okej. tidigare såg jag även house of wax. den var inte särskilt bra, men dög till syftet. nu ska jag se nånting annat. nämlingen serenity, saw II eller the amityville horror. vi får se.

ut och jobba hos mamma imorgon. skönt med sommar och kroppsarbete. I love it.

 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.