johan gör saker.

söndag, januari 28, 2007
 
kallt
schysst. typ 16 grader i vardagsrummet när man vaknar. jävligt schysst.

uppdaterat Club Venomsidan. tar lite tid i anspråk ändå, drygt en halvtimme-fyrtiofem minuter. iofs hade jag nog kunnat ta ner det med 25% om jag bara orkat koppla in musen. synden straffar sig själv.

nu är det söndag och dags för terrorrep om en timme och tjugo minuter. jag måste komma på något att stoppa i magen före dess. och borsta tänderna borde vara bra att göra också.

pepp som fan just nu:
levi 8-11 feb. det blir kul!
house of metal 16-17 feb. det blir kul!

nåväl. det var det där med mat då.

torsdag, januari 25, 2007
 
disciplinen är än så länge intakt
jepp så är det. det går rätt bra faktiskt.
däremot önskar jag veckan fler dagar så man hann med att göra allt man ville och var tvungen.

det handlar faktiskt inte om prioritering nu.

nu ska jag duscha bort 20 minuter av den här dagen.

och just det ja, jag har nu bytt ut Lust Stained Despair mot Eventide - Diaries from the Gallows. det var ett väldigt svårt beslut och orsakade en mild ångest.

onsdag, januari 24, 2007
 
så jävla synd om karln
morgonens största problem och svårighet har varit att lista ut vilka skivor som skall föräras med en plats på det 512mb stora minneskort som senare skall tryckas in i min telefon och användas som mp3spelare.

resultatet, efter många om, men och svordomar blev som följer:

Apan - Bostic Bolero EP
The Black League - The Doomsday Sun EP
The Black Mages - s/t
The Haunted - The Dead Eye
Poisonblack - Lust Stained Despair

dessa fem är mina säkra kort för dagen. nu följer bubblarna.

Nine - Killing Angels
Scar Symmetry - Pitch Black Progress

Spännande!

tisdag, januari 23, 2007
 
självömkan
ok, jag vet att det är svagt och lågt att ömka sig själv. men jag fick en liten uppenbarelse (nja, rejäl är väl rätt ord) och om jag offentliggör den kanske det hjälper mig att göra något åt det.

jag läste Pecks blogg, första gången jag läste ett helt inlägg signerat Ramblin faktiskt, och tänkte att det kunde varit jag. jag gick för länge sedan i tankar om att studera filosofi och innan begreppet "blogg" existerade hade jag en sådan som var mycket mer djuplodande än den här ytliga historien.

jag insåg med ens att jag låtit mitt intellekt degeneras så till den grad att jag inte längre har så mycket egna tankar. jag har tidigare gnällt om att jag inte kan formulera meningar längre, det är ju inte riktigt sant men jag är långt ifrån den nivå jag var på för säg, fem år sedan. poängen här är alltså att jag inte utmanar mitt intellekt och att det därmed degenererats.

sen såg jag mig själv i spegeln och faan alltså, jag vill inte se ut såhär. jag ser kanske inte mig själv som tjock men jag är fan inte där jag vill vara. samma sak gäller här, jag har inte utmanat min kropp och den har därmed degenererats.

tråden löper vidare - jag har under lång tid känt att jag inte sjunger lika bra som jag gjorde för säg, två år sedan. ungefär den tid då jag inte kontinuerligt repat (läs repat som ledsångare) tre-fyra gånger i veckan (vilket jag gjorde förut). faktum är att jag känner att jag drar ner Terror ganska mycket just nu, vilket känns skit. ser ni ett mönster här? jag har alltså inte utmanat min röst och därmed har den degenererats.

min nya livsplan är som följer (varje. jävla. dag.)

sång/röstövningar i minst en halvtimme
träna i minst en halvtimme
läsa nån bokjävel i minst en halvtimme
plugga i minst en timme

alltså inte (varje. jävla dag.)

spela oblivion i tre-fyra timmar.

nu kör vi, fram med de gamla sångövningarna.

måndag, januari 08, 2007
 
vad hände?
en gång kunde jag använda mig av så kallade ord för att sätta ihop så kallade meningar. jag kunde formulera mig. denna förmåga har gått förlorad. fy fan.

 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.