johan gör saker.

fredag, juni 29, 2007
 
...idioter.
jag fattar inte riktigt en del människor. nu, en dryg månad efter rockfesten gick av stapeln viftar ett band med ett kvitto om släphyra... eller jag har inte ens sett spåret av något kvitto, men de säger att de hyrde en släp och vill ha ersättning för den. what? vanligtvis bestämmer man väl det på förhand. i värsta fall när man träffas på spelstället - ansikte mot ansikte. jag känner på mig att det kommer bli sura miner av det här och det känns ju extremt ovärt, det sista man vill är ju att reta folk. men vi har inte de pengarna över, och även om vi hade haft det så vette fan om jag hade gett efter alltså. det är dålig jävla stil. visst, de fick inte så högt gage som de kanske vill ha och brukar få, men det är ju knappast för att vi är snåla, det är för att vi inte har råd med mer. det gick ju verkligen +/-0 efter lokalhyra osv så...

i bästa fall så är det bara en chansning från deras sida att försöka få lite mer pengar, och de räknar inte med det. och sånt uppmuntrar jag faktiskt (i och med att jag funnit mig själv i samma situation vid något tillfälle). dessutom anser jag ju att ingen ska behöva betala för att spela eller arrangera spelningar för den delen. ingen ska behöva gå back. men jag antar att inte alla ser det så, framför allt inte alla arrangörer (framför allt utanför sverige, gissar jag) som nog inte ser det som att band och arrangörer står på samma sida.

det är när såna här saker dyker upp som man gärna vill lägga ner verksamheten och bara skita i allt, flytta till en stad där någon annan faktiskt gör någonting för metalkulturen, sprätta en öl och bara njuta. för här i skell krävs det lite mer än så.

Etiketter:


onsdag, juni 27, 2007
 
opeth
o herregud så bra opeth är. jag kör just en opethmarathon som jag påbörjade igår med orchid och my arms, your hearse. slängde in nån låt från damnation när emmah var hemma för att inte hon skulle bli less. nu har jag kommit till låten "benighted" på still life plattan. den är ju något så galet vacker.

råbra.

problemet är bara att jag har folk jag behöver ringa. men jag vill inte vända min uppmärksamhet från musiken.

Etiketter:


måndag, juni 25, 2007
 
neeej.
edward dog igen. samma sak. bra lagat, hp.

jag har i alla fall upptäckt vad det var för fel på los ps2. den var skitig. så nu har jag blåst ur den lite lätt men jag ska införskaffa nån grej med tryckluft (fast utan fukt) och blåsa ur ordentligt. då blir det bra.

Etiketter:


tisdag, juni 19, 2007
 
trevligt.
det är kul när bra saker händer bra människor. som att Johan hittar lite kaffepengar på Linus skrivbord.
jepp, jag tjyvar dem. mwahahaha. (ok du får tillbaks dem sen nån gång... jag lovar)

ni vet begreppet nintendotumme? när man har spelat så mycket nintendo så att man liksom är öm på nageln (av någon anledning). jag har aldrig någonsin upplevt det fenomenet med min PS2. men det är kul att nintendo fortfarande tycker att det är en bra idé med nintendotumme.

dessutom är det så att en powerknapp på dosan är det bästa som hänt tevespelet sedan... ja, teven.

jag har spelat lite Wii i några dagar nu, det färgar min världsbild.

Etiketter:


måndag, juni 18, 2007
 
natt i umeå
Nu sitter herr Norström alltså på kollektivet Marathon i Umeå och förbereder sig inför nattsömnen. Jag har fått goda vägbeskrivningar inför morgondagen och dessutom har jag en dryg halvtimme på mig att hitta rätt om jag kommer med bussen jag tänkt komma med. Annars blir det tajtare.

Skrev en anteckning på mobilen imorse som ska få komma med i bloggen också:

Det här med shuffle alltså. Vilken grej. Jag har ju kört alla hårdrocksskivor jag har på Edward på shuffle under veckan. Vilka överraskningar man kan få! Nu kör jag låtarna jag har i telefonen på shuffle, överraskningarna är väl något mer begränsade men det är ändå jävligt skönt att inte veta vad som komma skall. Jag, som alltid varit en riktig skivlyssnare, har alltså förvandlats till en låtlyssnare, and I likes it!
19.13, Dimmu Borgir - The Conspiracy Unfolds

Det är helt fantastiskt med shuffle.

00:56, Arch Enemy - Pilgrim

Etiketter:


lördag, juni 16, 2007
 
nu har vi sett lilla skriket också!

fruktansvärt söt och snäll... :)

jag har påbörjat en fotodagbok tillägnad den lilla, den ligger här. den uppdateras kanske inte så mycket i veckan eftersom jag ska till umeå. men sen så!

Etiketter:


fredag, juni 15, 2007
 
Farbror!
dock inte via blodsband

Får jag presentera lilla Alva Nilsson Hedman:


I skrivande stund är hon ca 4 timmar och 53 minuter gammal. Väldigt ung alltså. Fantastiskt!

...vilken vecka!

Etiketter:


 
allt klart
ja jävlar, nu har jag klart med lägenhet också! och en sån fantastisk tur att man känner folk på Skebo! återigen har systers bästis räddat mig ur en halvjobbig situation, tack för det!

nu återstår bara att säga upp lägenheten vi bor i nu vilket jag tänkte göra... nu.

skönt!

 
lite less
det är förvisso skönt att bara dra omkring hemma och släppa fötterna efter sig och lyssna på musik dagarna i ända. however, man blir lite less. nu finns det ingen kvar som jag kan hitta på saker med dagtid, antingen har alla flyttat eller skaffat sig ett jobb eller två.

så det ska bli skönt att fara till umeå nästa vecka och "plugga".

jag antar att jag varit arbetslös så mycket att jag helt enkelt inte pallar med att inte ha någonting att göra på dagarna. även om jag kodar som fan nu. fast det är jag ju nästan klar med. behöver bara lite hjälp med en del grejer och det löser sig nog nästa vecka när jag ska irritera sönder CSS-wizard Lundström. kan inte han hjälpa mig får jag väl öppna kursboken då...

glad sommardag!

Etiketter:


onsdag, juni 13, 2007
 
enkelt script funnet!
jag har suttit nästan hela dagen och letat efter ett enkelt script för bildgallerier - och äntligen har jag funnit ett! nu ska jag koda!

vi fick en av tvåorna i umeå idag, den på ovanvåningen vilket var skönt. så 1 september flyttar emmah till umeå alltså. och arbetar, hon har ju fått fast tjänst. jävlar vad fint!

själv har jag ett år kvar i skolan, så jag ska väl försöka bo så billigt som möjligt under den tiden och sen lämnar jag också skellhell. finally.

Etiketter:


 
Edward är hemma!
yes alltså. vad fint tangentbordet är... och musplattan. och skärmen. mmm.

 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.