johan gör saker.

lördag, september 29, 2007
 
självdistans pt II
men jag är (var?) fan grym. (eller?)

 
självdistans
alla vet väl att jag gillar mig själv och den musik jag gör.

det är skönt att jag kan känna - om min musik - att jag är stressad i min sång. i övrigt tycker jag att jag är king.

för övrigt verkar nya winnerbäck vara så bra som den behöver vara för mig. vatten under broarna är gärna vatten under broarna, men daugava är gärna en bra jävla skiva.

torsdag, september 20, 2007
 
en oväntat trevlig kväll
jo jag blev nog lite full, men inte full.

inter förlorade alltså. helt sjukt.

jag bildade ett nytt band. men det är snarare ett projekt - i alla fall från min sida. och det är någonting som jag vart sugen på väldigt länge, men inte assugen. jag är övertygad om att det blir bra, då det är vad både jag och peter är sugna på (tror jag).

vi hamnade på traversen, där det som bekant är billigt. därefter hamnade vi kring ett mackjärn med ost, skinka, bea, fetaost (med vitlökssmak) och eventuellt fler grejer, jag orkar inte minnas. det var mycket fint.

jag lyssnar på sundström och han är som vanligt fantastisk. vilken man.

jag är dessutom glad för zonarias skull - som fick en riktigt frän turné spikad igår. de ska ut med pain i europa, och det är fan inte ocoolt. dessutom är infamy and the breed riktigt bra. fan vad de överraskar (inte nog att peta sundström från playlisten, men ändå).

min rygg är sär. jag börjar avsky den.

idiotrygg.

tisdag, september 18, 2007
 
bajsbokus, pt II
idag har jag mottagit adlibrisbeställningen. den jag lade senare.

bokusbeställningen har idag skickats. den jag lade tidigare.

Etiketter: ,


måndag, september 17, 2007
 
breach
nu har jag betalat breachbiljett. det betyder att jag ska se dem.

 
Robert Jordan är död.
Det känns väldigt märkligt att en av de författare jag skattat högt i min ungdom har gått bort. Inte för att jag hängivet följt "sagan om drakens återkomst" för varje boksläpp, jag gav upp efter kanske sjunde-åttonde boken för att avvakta till alla böcker kommit. Och nu kan man bara hoppas och be att de verkligen gör det. Tydligen finns det anteckningar för en sista bok, men vem fan ska sammanställa dessa?

Men det är ju givetvis inte det sorgligaste med den här historien. En mans liv har tagit slut och hans familj sörjer.

Vila i frid.

fredag, september 14, 2007
 
Terrortory visar framfötterna!


RÖSTA NU FÖR TUSAN!

torsdag, september 13, 2007
 
aldrig mer bokus
i måndags fick jag lite pengar så jag passade fort på att beställa kurslitteratur. tyvärr så var lagboken slut på adlibris så jag beställde båda böcker från bokus istället. här om dagen fick jag ett mail från bokus där det stod att de inte kunde leverera boken civilrätt. det var ungefär allt som stod. ungefär samtidigt har lagboken kommit in på adlibris. det hela har nu slutat med att jag igår beställde civilrätt från adlibris (där den var dyrare), fortfarande väntar på att lagboken ska skickas från bokus (där den var dyrare) och adlibris meddelade via mail här på morgonkvisten att de redan skickat beställningen!

det skulle inte förvåna mig om civilrätt kommer redan imorgon.

fredag, september 07, 2007
 
äntligen helg
nu får jag snart slappna av, bara jobba idag, och sen sätter jag mig på bussen till umeå och får komma hem till Emmah! nice nice! dessutom blir det att plugga lite mikro på bussen. och jag får mina csn-pengar på måndag (inte en dag för tidigt) så jag kan a) beställa juridikböcker b) köpa mig nå kläder c) betala räkningar och d) vara pank igen.

monolitrep igår, gick snudd på tokbra. i förhållande till hur längesen det var vi spelade var det nästan helt magiskt.

jag orkar inte äta frukost idag. ändå fika på jobbet kl10 som man klarar sig till.

jag fick en kyl av mamma, en liten en. när jag skulle koppla in den i väggen glömde jag kolla om det fanns någon på/av knapp. då gick säkringen för på/av knappen styr även om det är växelström eller likström. och givetvis var den på fel. så ca 5 rum i korridoren blev strömlösa och till råga på allt är vi tvungna kontakta bovärden för att byta säkring! skrattretande. jag har inte vågat koppla in kylen än.

onsdag, september 05, 2007
 
det nya livet
idag började det. jag jobbade hela dagen. kom hem. stekte en omelett (som kvickt förvandlades till sk 'skramblade ägg') innehållande såväl paprika som soltorkade tomater, basilika och persilja. sen tog jag, i sällskap med herrar Pite och Skepparn en rask cykeltur till gymmet där vi spenderade en dryg timme i sällskap med olika sorters skrot och kedjor.

det känns bra.

tisdag, september 04, 2007
 
tre hem
nu har jag kommit in ordentligt i mitt hem på villagatan i skellefteå. Emmah är ensam i vårt hem på måttgränd i umeå. igår och någon mer kväll i veckan ska jag och städa ur vårt hem på prästgårdsgatan.

många hem.

både juridiken och mikroekonomin har börjat nu.. tungt kommer det bli.

 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.