johan gör saker.

måndag, oktober 29, 2007
 
jag är så slut
jag vet inte vad som är värdare... sova ut imorgon eller upp och plugga. båda har negativa effekter på tentaskrivandet klockan 15.00. båda har positiva också. buhu.

trots stress och dålig fantasi slängde jag ihop en fantastisk liten måltid till middag idag:

inte illa för en stackars student va?

allt är klart i studion i alla fall. och växthuset är här. dags för gitarrer snart.

söndag, oktober 28, 2007
 
hård helg
jajemän. mycket jobb. ingen vila. tack gode gud för den extra timmen sömn natten till idag. ställa om klockan ftw.

vi hann klart i studion idag.. trots missöden igår. helt sjukt. trummor till elva jävla låtar. k-i-n-g kieeeng.

lördag, oktober 27, 2007
 
har inte tid egentligen...
...men fan vad jag hatar folk som cyklar på fel sida av parkbron.

Etiketter:


tisdag, oktober 23, 2007
 
tentaplugg igen
martin kom hem så vi kan undvika att plugga och göra världslag istället. hockey den här gången. skynda dig!

jag vill inte plugga, det är tråkigt.

fredag, oktober 19, 2007
 
haha!
torsdag, oktober 18, 2007
 
ett tag blev ett tag
jag måste börja med att härleda till slottets blogg. vi ska spela in en massa jävla hoolabaloo med monolit. och det kommer bli skitkul/bra. det är så att jag önskar att jag inte var med i bandet så jag fick höra det med fräscha öron för det är precis skiten jag vill höra. dessutom ska vi spela en massa live - och det blir tokkul. hoppas jag inte blir så jävla sugen på att dansa så knäet går sönder - igen.

jag klagar för mycket över knäet, jag vet. men fan och helvete. jag är fast med skiten. jag måste få det ur mig. jag vet att jag inte är handikappad men jag kommer förmodligen aldrig kunna 1) åka inlines igen eller 2) spela "seriös" basket eller handboll eller fotboll eller vad-du-villboll igen. det är jobbigt. jag vägrar dock slänga mina inlines för FAN. jag ska åka. nån jävla gång.

sen måste jag vidare härleda till aftonhoran. det är inte länge sedan (för min del) åström var 1000 gånger större än kjellvander. och ja, jag menar verkligen tusen (1000). sen fick kjellvander åka med winnerbäck genom sverige och förmodligen tog han sverige med storm, det förstår jag verkligen - för han förtjänar det, men shit pommes-jävla-fritt. kristoffer åström. fireside. grejen är den att fireside > loosegoates. jättemycket så. jag tycker fortfarande kjellvander, och även loosegoates, är långt mycket bättre än såväl åström som fireside men - fireside kommer alltid vara "större" i min bok. fireside är den exklusiva trästockbokningen - loosegoates är den återkommande.

och sen gubbar. fan vad jag gillar er. mackan och pite. team villagatan. jag känner mig sådär sorglig som man bara gör när man är full men tack för ikväll och tack för tiden hittills och tack på förhand för det som komma skall. ni är skiten. ni är bomben. det är, redan nu, väldigt tungt att acceptera att den här tiden kommer ta slut och att ni kommer flytta till uppsala och piteå igen. tur jag kommer bo i umeå som är, som winnerbäck så fint uttrycker det på daugava, "en storstad söderut". i alla fall för mig. därifrån är det i alla fall närmare till uppsala.

och tack, alla ni som kom ikväll. ni ska veta att ni har en stor plats i mitt hjärta - aldrig har jag gått i en klass som färgat mig så mycket och nått så långt in i mig. jag antar att kärleken till musiken ger oss något gemensamt som jag aldrig riktigt hittat i en organisation jag deltagit i tidigare.

och tack emmah. tack för att jag får komma hem till dig snart. jag älskar dig så förbannat så det gör mig ont. för att vidare citera winnerbäck: "jag hatar min rastlöshet - jag älskar min tjej. det är så mycket som jag glömmer att bejaka." det är tungt att inse att jag bort sakna dig när jag förträngt att göra det. förmodligen är det vad som är värst med att bo isär. att fatta att jag inte fattat att sakna dig. jag är så jävla dum ibland.

och trots att min last.fm kanske visar på annat - daugava är fantastisk.

fredag, oktober 12, 2007
 
neeeej!
jag vill inte! sommar, kom tillbaks!

måndag, oktober 08, 2007
 
omg! gimme, gimme!
måndag, oktober 01, 2007
 
daugava
den verkar onekligen vara väldigt bra än så länge. växer fortfarande. det är skönt.

en titt på min last.fm-lista för senaste veckan tyder ju definitivt på att jag gillar daugava, särskilt med tanke på att den väl släpptes i torsdags, tror jag, så den hade bara hälften så mycket tid som resten av banden där. sen har winnerbäcken petat på nostalgikern i mig och jag har lyssnat på mig själv, som ni ser. att döma av det jag skrivit här nedanför har jag även uppskattat det ohyggligt mycket, så till den grad att jag framstår som rätt självgod (vilket jag väl måste erkänna att jag är).

jag har i alla fall kommit ur shufflelyssnandet nu, vad det verkar. lyssnar på skivor igen och vill helst inte stänga av skivorna innan de är slut. det känns som om jag är 16 igen!

 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.