johan gör saker.

lördag, oktober 27, 2007
 
har inte tid egentligen...
...men fan vad jag hatar folk som cyklar på fel sida av parkbron.

Etiketter:


tisdag, september 18, 2007
 
bajsbokus, pt II
idag har jag mottagit adlibrisbeställningen. den jag lade senare.

bokusbeställningen har idag skickats. den jag lade tidigare.

Etiketter: ,


torsdag, juli 12, 2007
 
att överleva
aftonhoran har en artikel och en forumtråd om att sveriges studenter är så jävla fattiga. och visst, det är vi. men jisses, så farligt är det inte. att säga att man inte klarar sig är ju en pungspark mot alla som exempelvis går på soc. jag vet, jag har varit där. det ska hur som helst bli intressant att följa diskussionerna och skratta åt idiotiska åsikter. nu ska jag på anställningsintervju igen.

Etiketter:


måndag, juli 02, 2007
 
kukdag
idag är inte ens FIFA roligt. vad ska en ta sig till?

Etiketter:


fredag, juni 29, 2007
 
...idioter.
jag fattar inte riktigt en del människor. nu, en dryg månad efter rockfesten gick av stapeln viftar ett band med ett kvitto om släphyra... eller jag har inte ens sett spåret av något kvitto, men de säger att de hyrde en släp och vill ha ersättning för den. what? vanligtvis bestämmer man väl det på förhand. i värsta fall när man träffas på spelstället - ansikte mot ansikte. jag känner på mig att det kommer bli sura miner av det här och det känns ju extremt ovärt, det sista man vill är ju att reta folk. men vi har inte de pengarna över, och även om vi hade haft det så vette fan om jag hade gett efter alltså. det är dålig jävla stil. visst, de fick inte så högt gage som de kanske vill ha och brukar få, men det är ju knappast för att vi är snåla, det är för att vi inte har råd med mer. det gick ju verkligen +/-0 efter lokalhyra osv så...

i bästa fall så är det bara en chansning från deras sida att försöka få lite mer pengar, och de räknar inte med det. och sånt uppmuntrar jag faktiskt (i och med att jag funnit mig själv i samma situation vid något tillfälle). dessutom anser jag ju att ingen ska behöva betala för att spela eller arrangera spelningar för den delen. ingen ska behöva gå back. men jag antar att inte alla ser det så, framför allt inte alla arrangörer (framför allt utanför sverige, gissar jag) som nog inte ser det som att band och arrangörer står på samma sida.

det är när såna här saker dyker upp som man gärna vill lägga ner verksamheten och bara skita i allt, flytta till en stad där någon annan faktiskt gör någonting för metalkulturen, sprätta en öl och bara njuta. för här i skell krävs det lite mer än så.

Etiketter:


måndag, juni 25, 2007
 
neeej.
edward dog igen. samma sak. bra lagat, hp.

jag har i alla fall upptäckt vad det var för fel på los ps2. den var skitig. så nu har jag blåst ur den lite lätt men jag ska införskaffa nån grej med tryckluft (fast utan fukt) och blåsa ur ordentligt. då blir det bra.

Etiketter:


fredag, juni 15, 2007
 
lite less
det är förvisso skönt att bara dra omkring hemma och släppa fötterna efter sig och lyssna på musik dagarna i ända. however, man blir lite less. nu finns det ingen kvar som jag kan hitta på saker med dagtid, antingen har alla flyttat eller skaffat sig ett jobb eller två.

så det ska bli skönt att fara till umeå nästa vecka och "plugga".

jag antar att jag varit arbetslös så mycket att jag helt enkelt inte pallar med att inte ha någonting att göra på dagarna. även om jag kodar som fan nu. fast det är jag ju nästan klar med. behöver bara lite hjälp med en del grejer och det löser sig nog nästa vecka när jag ska irritera sönder CSS-wizard Lundström. kan inte han hjälpa mig får jag väl öppna kursboken då...

glad sommardag!

Etiketter:


tisdag, maj 15, 2007
 
ambulans
imorgon ska Edward åka ambulans till sjukhuset. han ska opereras, hans grafikkort är trasigt. passar rätt bra faktiskt i och med att jag börjar plugga inför tenta och ha mig imorgon också. perfekt. men han kommer bli saknad.

Etiketter:


torsdag, maj 10, 2007
 
Edward... döende?
idag har jag spenderat ca 2 timmar sammanlagt med att försöka få igång Edward.

varje gång jag startar upp honom förblir skärmen svart och han piper (tjuter är kanske närmare, fast beep passar bäst, lämplig översättning någon?) oroväckande ilsket tre gånger. en lång och två korta (morse, någon?).

problemet är inte 100% nytt, då det har uppstått vid några tillfällen, men då har han alltid gått igång vid 3-5e försöket eller där i närheten.

vidare information är att jag hör att datorn går igång, ja till och med startar windows om jag låter honom hållas. men det hjälper föga.

snälla bullen, hjälp mig. min kontakt där jag köpte Edward ringer inte upp mig.

nu är han i alla fall igång och så ska det förbli till imorgon, då jag ska låna en hårddisk av en klasskompis på vilken jag ska föra över X antal gb med 1or och 0or. vissa viktigare än andra.

det jag oroat mest över är, i följande ordning:
  1. en terrortorytext jag håller på att skriva
  2. mina saves i oblivion
  3. alla bilder, mallar och grejer som jag har sparat i lager för att kunna ändra dem
och det visade sig vara allt dessa 110 gb rymmer som jag bryr mig särskilt mycket om. okej, det finns foton också, men jag har de flesta utbrända på skivor redan.

håll tummarna att detta får ett lyckligt slut.

Etiketter:


fredag, april 13, 2007
 
vem är jag?
johan norström?

terrorjohan?

gitarristen i det där monolit?

och varför är dessa de enda identiteterna?

min röst just nu går dock på terrorjohan, a.k.a. ASPHYXIOR.

Etiketter:


 

 

Arkiv

mars 2006   april 2006   maj 2006   juni 2006   juli 2006   augusti 2006   september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   februari 2007   mars 2007   april 2007   maj 2007   juni 2007   juli 2007   augusti 2007   september 2007   oktober 2007   november 2007   december 2007   januari 2008   februari 2008   mars 2008   april 2008   maj 2008   juni 2008   juli 2008   augusti 2008   september 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

rss

foton

Musikfoton
Livebilder och liknande.

Blandade foton
Privata och liknande.

musik

Johan Norström
Soloprojektet.

Terrortory
Dödsmetallen.

Monolit
Hårdrock'n'rollen.

andra

Schloss Marathon

Bergvall

Marklund

Ramblin' Petter

Popkompis

Långmicke

Jonas

Krisa

Robin

Pjodd

154:an


Den här sidan har Johan Norström gjort. Han har tagit korten också. Kopieringsrätt och grejer. Maila om ni vill använda korten är ni go.